pondělí 23. července 2012

Ranní rozčarování

Vím, že hodně porušuju jídelníček a že s tím pohybem to také není slavné, ale přece jenom jím ZRAVĚJI a MNOHEM MÉNĚ  než dřív a hlavně čokoládu jsem neměla ani nepamatuju (byly časy, kdy jsem jí dokázala spořádat  celou) a přesto nemám výsledky. Dneska jsem si zkusmo stoupla na váhu a přeměřila se v pase a váha se nepohla téměř vůbec a v pase se mě tuky drží jako klíště. A to takhle jím už asi dva měsíce ( i když musím přiznat,že za tu dobu šla váha dolů asi o 2kg,ale cm vůbec). To mě štve. Mít 3tis nazbyt, tak navštívím výživovou poradkyni ( i přesto, že důvěru mám jen v Havlíčka a Cajthamlovou:))).

Chtěla jsem si k tomuto příspěvku dát nějakou sportovkyni s vypracovanou postavou, ale dám si  sem pro motivaci Yoannu z ANTM, protože má můj obdiv. Ne jenom , že shodila nadbytečná kila, ale dokonce šla za svým snem tak úporně, že se z ní stala topmodelka. Smekám. Tomu říkám pevná vůle.



4 komentáře:

  1. Healthy ahoj:) To, co píšeš, je mrzuté, ale překonáme to! Napiš tady alespoň orientační jídelníčky posledních dní včetně časů a přibližných porcí, připiš jaký jsi měla pohyb a to by v tom byl čert, abychom nepřišly na to, kde může být chyba:)! Pa, Sofie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sofie asi myslíš gramáž viď? Jinak jídelníčky bez gramáže mám v záložce. Ale slibuju,že zkusím vážit :)

      Vymazat
    2. Ahaa, já jsem trubka, vůbec jsem si jich nevšimla:)!

      Vymazat