Opět jsem experimentovala. Tentokrát snídaňové musli. Měla jsem doma otevřené kokosové mléko a 100% čokoládovou hmotu.
Nad párou jsem tedy rozpustila 50g čokolády a 50g kokosového mléka s jednou lžící medu. A pak stačí vše pořádně prohnětat s 250g ovesných vloček. Pěkně ať je každá vločka obalená. Na plechu to pak do druhého dne stuhne a je hotové. Sice není křupavé jako to zapečené,ale aspoˇsi vločky zachovají své výživové látky.
To vypadá skvěle :) věřím, že domácí musli je daleko lepší, než to kupované.
OdpovědětVymazatDoma mi leží jedno kupované a možné už bude prošlé :)
VymazatÁÁch, kdysi jsem si tenhle tvůkj receptík založila a včera se k němu konečně dostala a zkusila, je velmi jednoduchhý a rychlý a hlavně, fantasticky chutný, kokos miluji a ta vůně mi pak úplně připomněla Vánoce:)) Děkuju moc za tip a určitě zase někdy udělám!
OdpovědětVymazatLucka
changelucylife.blogspot.cz
Těší mě, že chutná :)
Vymazat