čtvrtek 27. června 2013

Další nové inspirace

Včera jsem narazila  na nový článek od Marušky kde píše o tom, čím vším lze ochutit jogurty a tvarohy. Novinka pro mě byl zázvor, fazole a taky džus. Je až neuvěřitelné, na co všechno člověk přijde aby mohl jíst zdravě a dietně.
Já si doposud kupovala polotučný tvaroh a jogurt Klasic od Olmy, který je do 3%. Teď jsem to přehodnotila a tvarohy budu kupovat nízkotučné a k jogurty buď ve skle jihočeský nebo Hollandii. Oba mají něco málo nad 3%. Aby se ten tuk troch vyrovnal. Docela mi vadí, že ten tvaroh tělu nic nedá, ale zase ho za den nesním tolik a navíc si ho ředím právě jogurtem, tak by to mělo být OK.

Rodině jsem upekla zdravý perník podle tohoto receptu a chutnal naštěstí i dětem, no aspoň trochu.

Jinak v mém tréninkovém plánu pokračuju a už teď v létě přemýšlím, jaké oblečení si budu muset pořídit na běhání v zimě. Budu se muset s někým poradit. Sháněla jsem nějakou nepromokavou bundu a bylo mi sděleno, že na běhání si mám pořídit obyčejnou šusťákovou a pod ní v zimě vrstvit funkční prádlo. Ještě nevím, co na nohy. Mám kompresní legíny a na ně nějaké teplejší tepláky? Pak čepici, rukavice a návleky na boty a hlavně nepromokavé běžecké boty.
Nicméně do zimy je ještě daleko, tak se uvidí časem.


2 komentáře: