pondělí 13. srpna 2012

Začínám s Jillian

Chtěla jsem začít cvičit Jillian ( určitě všichni znáte a netřeba se víc rozepisovat) až od října s Janou Onedayslimmer , ale  mám teď prostě cvičící mánii, tak to nesmím nechat jen tak a začínám s Jillian už teď. Všichni píšou, jak s ní mají skvělé výsledky, ni tak se Jillian ukaž. Jillian je jen o 10 dní mladší než já a figuru má naprosto bez chyby. Takže to není nereálné.

Program jsem si zvolila 30 Day Shred. Nikky na svých stránkách se pěkně rozepisuje o veškerých cvičeních, které Jillian vydala na DVD. Doporučuji.

Stále jsem se nemohla rozhodnout, zda cvičit podle Marušky, o které jsem psala zde a nebo právě Jillian. Maruška sama na sobě dokázala, že to  jde i po dvou dětech a hlavně je to Češka. Ne že bych byla nějakej zapřísáhlej vlastenec, to ne, ale mám ráda, když podle někoho něco dělám, že rozumím, co říká. Jenže cvičení Jillian je mi tak nějak bližší než to Maruščino nebo lépe řečeno mi to Maruščino moc nejde a to ani verze pro začátečníky. Na druhou stranu Marušky cvičení je snad jen 4x týdně, kdežto J. se cvičí každý den. No prostě rozhodnuto. Měsíc jedu podle J. a pak se uvidí. Třeba mi potom M. cvičení půjde lépe a už jí zůstanu věrná a nebo se mi J. cvičení tolik zalíbí, že budu pokračovat jejím jiným programem. Čas ukáže.

Takže po tom včerejším cvičení mě tak příjemně bolí svaly, žádná hrůza, jen prostě cítím, že včera bylo cvičení.

Jo a dneska jsem nestihla ráno na lačno vážení, protože hned po ránu na mě čekala laboratoř. Takže v 6,20 jsem vystartovala z postele a hnala do laboratoře na krev. A pak hned snídaně. Tak vážení bude zítra (snad nezapomenu :))).

Přeji krásný sluníčkový den.

PS.  a kdyby jste některá také začínala s Jillian, budu ráda za vaše komentáře o prvních pocitech.

To je rozdíl co. Je to až neuvěřitelné.


5 komentářů:

  1. Takže už jsi začala včera, viď? Tak to už Tě nedohoním :(. Začnu teda dnes.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani já už začínám podruhé. Ale teď naostro, protože co čtu jaké kdo má výsledky, tak mě to nakopává.

      Vymazat
  2. já mám 30DS už odcvičený a je to (aspoň pro mě) super v tom, že mam prostě dáno, co ten den musim cvičit a basta...ale teď v létě mi je líto dělat tyhle programy když můžu dělat tolik jiných věcí (hlavně běhat :-D), takže je nechávám až zas na školu...jinak moje výsledky jsou sepsané zde http://101za1001.blogspot.cz/2012/05/75-odcviceno-miluju-jillian.html ...v průběhu mi hodně pomáhalo koukat na různé before-after fotky: stačí zadat do googlu 30 Days Shred results a máš na celý odpoledne vystaráno ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barunko já právě chodím na pilates a teď mi začne ještě joga,ale nejsou to zas tak náročný cvičení a miluju procházky. Budu muset někde ubrat, protože se bojím aby toho nebylo moc. Dneska jsem cvičila a ještě jsem šla procházku a už cítím velkou únavu ( ještě že děti jsou u babičky). Na fotky kouknu. Díky

      Vymazat
  3. Ahoj, já začala cvičit Jill a musím říct, že první tři dny byly strašnej záhul co se bolesti týče :D Ale makala jsem dál a ten čtvrtý den jsem již nic necítila :) Už se nemůžu dočkat výsledků po 10 dnech a doufám že nebudu zklamaná a úbytek tam bude :)) Jinak držím též pěsti ať se daří shazovat nadbytečná kila :) Peťule

    OdpovědětVymazat