neděle 26. srpna 2012

Ach ty babičky!

Včera nebyl příznivý den. Byli jsme u babičky a tudíž jsem si vzala jen svačinu na cestu, protože nebudu u babi za blázna abych si dovezla i vlastní oběd. Už tak tam odmítám veškerá jídla a buchty  a přijde mi, že babi už je na mě naštvaná. Takže k obědu byl guláš, vyjedla jsem jen maso a těstoviny.

Ke svačině jsem měla připravenou proteinovou tyčinku dělanou doma. Jenže babička speciálně pro mě dělala piškotový dort s kysanou smetanou a ovocem. Smetana určitě nebyla nízkotučná a cukru v ní určitě taky bylo dost a ovoce bylo kompotované. Dort jsem snědla. Takže večer jsem si dala tu proteinovou tyčinku,ale to nestačilo. Díky špatnému stravování za tento den mě večer honily chutě. Já si dala chléb se sýrem a chléb s máslem, ale přád byly chutě. Už už jsem sahala po dobrůtce (dovezli jsme si jich od babi dost), ale pak mi padly do oka suchary (díky bohu). Sice jsem jich snědla asi 6,ale pořád si myslím, že je to lepší varianta než domácí buchta s cukrem a tukem.

A cvičení? Myslela jsem, že ho ráno stihnu,ale prej né, že pospícháme k babi. No tak večer. Jenže večer se mi už nechtělo (jak jinak že).

Výčitky nemám. Dnes se vrátím ke staremu režimu. A včera to nebylo zas až tak hrozné :)



8 komentářů:

  1. já ted byla na narozeninové oslavě u babi a dědy, celou noc jsem nemohla spát jak jsem byla přežraná..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Babičky mají pocit, že jídlo je to nejdůležitější na světě:)

      Vymazat
  2. Mně taky přijde, že nedělám nic jiného, než porušuju a navracím se ke starému režimu....dospěla jsem k tomu, že to takhle asi bude po celý život, prostě se jen nesmí vybočovat moc často a moc hodně :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zezačátku porušovala hodně často,ale pak jsem se dlouho držela a až zase teď:(. Já mám výhodu, že mě prostě vyhovuje řád, ale nevýhodu, že každé vykolejení mě trochu rozhodí.:)

      Vymazat
  3. Co je s Tebou? Cvičíš? Máš u mě nominaci na ocenění Liebster Blog :)

    OdpovědětVymazat
  4. to je dobře :),mě tak trochu napadlo, jestli si s tím zase nesekla jako minule :). já bohužel jednou vynechala, tak dneska jedu druhý level teprve posedmé. Nemůžeš se prosím u sebe na blogu zbavit toho ověřování pomocí opisování slova když chci přidat komentář? docela mě to otravuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesekla :).
      Ani nevím, že tam ten kod mám. Máš ho tam taky :)))) a já si říkala proč to tam máš :))))))))))))))

      Vymazat