sobota 18. srpna 2012

Stále pokračuji

Je pravda, že na blog moc nepřispívám, ale pravda je, že ani nemám co. Všechno tak nějak při starém. Stále pokračuji ve cvičení Jillian, stále mi neubývají cm, když teda asi se fakt špatně měřím, protože na kalhotech cítím, že mi jsou trochu, trošičku volné. Navíc se poslední dobou nerada vážím a měřím, protože tím jak cm nejdou dolů, trochu mě to demotivuje. Lepší je se moc nekontrolovat aby to neskončilo návratem ke špatným zvykům.

Dneska vařím oběd z této knihy a kdo jí doma má a je spokojený, mám dobrou zprávu.  V září vyjde 2. díl.  Když jsem si jí trochu prolistovala, musím říct, že mě trochu zklamala, protože za prvé denní příjem 5000Kj je fakt dost málo a v receptech jsou suroviny jako anglická slanina a hladká mouka, hovězí žebra...Tyhle suroviny mi moc zdravé nepřijdou. Dobře, anglická se může občas použít místo oleje, ale co ta hladká mouka a hovězí žebra. Takže u této knihy si recepty upravuju. Místo hladké mouky se dá podle potřeby použít celozrnná mouka a nebo na zahuštění otruby. A maso si také kupuju libové. Takže tuto knihu beru s rezervou a dost upravuju. Ale asi si pořídím i ten druhý díl, protože kolikrát nevím co vařit a recepty jsou tam nápadité.

Blíží se konec prázdnin a začnou chodit do školky. Nedávno jsem děti chválila, že když cvičím, nechají mě. Včera ovšem byla výjimka. To se nedalo. Takže až půjdou do školky, snad bude na cvičení víc času a hlavně klid.

Tak užívejte konec prázdnin.






3 komentáře:

  1. Já jsem zatím nezjistila potřebu, že bych musela mít nějakou zdravou kuchařku. Manželovi vařím osvědčené nezdravé recepty a já své vaření dost šidím. Nejraději si nakrájím na talíř čerstvé syrové suroviny rovnou z lednice...
    Healthy, odkud bereš ty inspirace? Zaujala mě proměna té slečny v tom červeném tričku - není to z nějakého blogu. BTW neznáš nějaký blog, kde hubne nějaká pořádná tlusťoška? :))Ráda bych měla někoho ve své váhové kategorii...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já musím mít stravu hodně rozmanitou, jinak pak mám chutě.
      Já vždycky na nějaký obrázek narazím a uložím,ale už fakt nevím kde.
      Žádný takový blog co myslíš neznám, ale také bych brala někoho mojí postavy a věku. Většinou hubnou mladé holčiny a většinou stíhlé, že jen potřebují zpevnit. Ale ráda jejich blogy sleduju a obdivuju jejich výdrž:). Zrovna mám po cvičení a leje ze mě jak z konve :)

      Vymazat
  2. vyprdni se na jilian a zkus insanity... mě to bez diety pomohlo tak, že jsem po skončení měla o 4cm méně přes zadek a o 3cm méně v pase a tak o 100% zpevněnější tělo... :-) je to asi to nej, co jsem kdy cvičila... mám v plánu si to dát ještě jednou, tentokrát i s dietou ;-)

    OdpovědětVymazat