pondělí 13. srpna 2012

Pár motivací

Zde pár moooc zajímavých fotek PŘED  a PO 30 Day Shred









A tady ještě jeden bezva odkaz

10 komentářů:

  1. Tak ti přeju, aby ses k nim přidala s podobnými výsledky. Jillian je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  2. Healthy, ty výsledky, to snad ani není možný!!! Vždyť je to jen měsíc....Začala jsem taky, dneska budu cvičit podruhý. Jen nevím, kdy si dát tu pauzu...až po těch deseti dnech? Nebo cvičit po-so a neděli pauzovat? Jak Ti to jde?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani mě to taky příjde po měsíci velká změna ale prej to u tohoto cvičení tak je. Necháme se překvapit :). Zrovna toto cvičení se cvičí pořád, bez pauzy, celých 30 dní.
      No musím cvičení tak 2-3x přerušit a vydýchat se, je to záhul, ale jinak mě to baví. Není to nijak extra dlouhé,tak akorát.

      Vymazat
    2. A vyfotila jsi se? :))) Já teda jo, ale to svý panděro nikde ukazovat nebudu, jen tak pro sebe, abych to pak mohla porovnat. Díky za radu, nevěděla jsem s těma pauzama.

      Vymazat
    3. Vyfocená jsem, ale taky se zatím nebudu vystavovat:))).Taky mám problém s tím kardio skákáním, ale mám doma velký míč, tak když už nemůžu, skáču na míči. myslím, že to nevadí. Buď těch poskoků udělám míň nebo zbytek na míči. To je podle mě to samé. Nikdo ze začátečníků přeci s nima nemůže dokázat držet tempo. No ne?

      Vymazat
    4. Asi jo. Prostě až zvládneš skákat celou dobu s nimi, tak budeš skákat celou dobu s nimi a když to teď nejde, je dobrý, že to nahradíme jinak a nečumíme nečinně, než začně jiný cvik :)). Stejně jsme dobrý, co? :))

      Vymazat
  3. Asi s tím taky začnu, jak vidím ty změny... I když některé jsou k neuvěření...třeba to druhé, to nevěřím, že tak rychle změnila :/. Pokud jo, tak jedu Jilian 24 hodin denně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Asi si druhou fotku vypůjčila :). Ale ty ostatní jsou celkem uvěřitelné. No určitě se sportem nic nedá zkazit :)

      Vymazat