neděle 5. srpna 2012

Máme další ráno a já snídám ovesné vločky a píšu příspěvek.

Když zhodnotím tento týden, tak jsem vše dodržovala ,nehřešila a sportovala. Včera jsem byla dost unavená, takže u sportu trochu uberu a moje procházky už nebudou 90 min, ale pouze 60 min.
Udělala jsem si tabulku, kam večer píšu, zda bylo jídlo OK a zda byl sport.

Objevila jsem bezvadný blog.  Tam jsem opět narazila na knihu a už ji mám objednanou :).

Zapisuju si teď pár dní pro kontrolu jídlo na STOBu a mám občas víc sacharidů,ale žádná hrůza, je asi o 11%. Takže tohle je taky OK.

Začala jsem pít Caro a kávu omezila na jeden šálek denně a to po ránu. Káva je jediný hřích,který mi zůstal ( 7let nekouřím a díky tomu mi přestal chutnat i alkohol, a sladkosti se neslučují s dietou :))). Do Cara si dávám nápoj Active a chutná to trochu jako kdyby to byla káva s vaječňákem:).
Chci zkusit dát do Cara i lžičku proteinu - mám příchuť coocies, tak jsem zvědavá, jak bude chutnat.

Včera jsme byli s dětma na výletě v lese. Tu lesní vůni zbožňuju. Byla to příjemná pomalá procházka a tudíž další pohyb. Škoda, že nemám pořádný foťák, bylo by co fotit. Musím napsat Ježíškovi:))). Když už jsem u toho Ježíška, potřebuju ještě 3/4 kompresní kalhoty. Mám dlouhé, ale v tomhle počasí je nevyužiju. Jak jsou "přicuclé" na těle, je v nich děsné horko. Ale na zimu budou fajn. A pod kalhoty v mrazech k nezaplacení. Jsou totiž i funkční.

Děti dneska spali u babučky, takže proběhla celkem klidná noc.

To je asi tak vše, co jsem chtěla napsat a teď mažu pro děti.



6 komentářů:

  1. Ahoj Healthy, koukám, že máme podobné dny....děti, procházky a SEBEKOUČINK :). Cvičení s Jill bych chtěla začít až bude horší počasí. Nechtěla by ses ke mně přidat? že bychom začaly současně stejné cvičení a mohly bychom si zdělovat dojmy...ale viděla bych to tak od 1.10...což je vlastně za chvíli. Do té doby bych byla ráda co nejvíce venku....co říkáš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem pro. Hlavně už budou děti ve školce, tak bude víc času na cvičení doma.Jen se bojím toho cardia, moc mi ze skákání není dobře. Ale třeba se to trénováním zlepší.

      Vymazat
    2. Tak to jsem ráda a těším se :). Já to cardio budu muset něčím nahradit, mám hrozné křečáky a s těmi se skákat nesmí :(. Čím začneme - mám stažený 30day shred. Můžeme tím?

      Vymazat
    3. Můžeme. To jsou na stažení 3 soubory a každý je na 10 dní? Je to ono? Jestli je to ono, tak já už asi 3x tohle cvičila z těch prvních 10 dní. Je to celkem fajn cvičení až na to skákání:)

      Vymazat
    4. Tak to jsi napřed :). Já jsem to stahovala z ulozto.cz a stáhla jsem jen 1 soubor, který asi obsahuje 3 části. Ještě jsem na to nekoukala. Kdybys přišla na něco, čím by bylo ještě lepší začít, tak dej vědět. Zdraví Jana

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat