pátek 31. srpna 2012

Konec prázdnin

Tak a v pondělí do školky. Budu muset vymyslet jak obědvat, když zrovna v tu dobu mám být pro děti ve školce a hlavně je pak nemůžu dostat domů. Holt budu mít dopoledne dvě svačiny a oběd až tak okolo 14hodiny. Nechci děti prudit tím, že honem honem domů, máma se musí najíst :). Ovšem možná, že i já nastoupím na brigádu na dopoledne, takže to by znamenalo sváča s sebou. No to problém snad nebude.

Dneska je konečně ošklivé počasí. ne že bych si v něm libovala, ale konečně udělám, co jsem měla celé léto v plánu. Chci zkusit upéct celozrnné housky a udělat si buď musli tyčinky nebo proteinové tyčinky nebo zapečené musli. Záleží na co budou doma suroviny.

Dále jsem se rozhodla, že tentokrát nebudu psát jídelníček na 14 dní dopředu, ale budu improvizovat (než jedeme na nákup, sepíšu si jídla, které chci vařit a podle toho děláme velký nákup). Mám totiž spoustu jídla a už mi špajz praská ve švech, takže se toho chci pomalu zbavit. Tak přítel internet vždycky vyhledá recept podle surovin:).

No a moje hubnutí? Nevzdala jsem se:). Stále pokračuji. Nehlídám si tolik ani váhu ani cm. Jsou mi už volné kalhoty a to je pro mě důležité a nechci se stresovat váho ani měřením. Včera místo Jillian byla procházka a večer pilates. Už nebudu Jillian cvičit denně, jak se má, ale prostě to budu střídat. Jak už jsem psala, procházky miluju, pilates mě taky baví a i Jillian se mi zalíbila. Nejde ale abych denně cvičila Jillian a k tomu procházky a pilates. Pak je toho moc a ani tolik času sama pro sebe nemám. Takže si to pěkně rozdělím a to, že výsledky nebudou takové jaké být mají mě netrápí, protože to teď dělám proto, že mě to baví a cítím se skvěle a to, že ubudou nějaké centimetry je jen příjemný bonus. Je zajímavé, že až skoro ve 40 letech jsem objevila kouzlo pohybu. Paradoxně, když už nemám tolik volného času pro sebe :). Asi je to tím, že tělo stárne a bolí:) a teprve te´d si uvědomuji, že bych pro své tělo taky měla něco udělat.

Tak hurá do nového školního roku:).

6 komentářů:

  1. Já to zas nějak budu muset vymyslet s obědama ve škole.. Ale to nějak zvládnu :) Jinak mě Jillian moc nebaví, ale zase miluju plavání a ve školním roce mi začne 2x trénink v mojí taneční skupině, a jednou trénuji dokonce já. Tak uvidíme :) Myslím že pohybu budu mít až nad hlavu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je jedno co člověk cvičí, hlavně že ho to baví :)

      Vymazat
  2. Si skvělá :). Gratuluji k volným kalhotům a věřím, že to půjde tak i nadále...ono hlavní je, že jsi štastná a že tě to baví :). Pak to půjde všechno samo ;). Ty tyčinky zní dobře, já zase mám v plánu cuketovou buchtu, ale nevím nevím jestli ji budu dělat dneska nebo to nechám až na zítra :).

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem si nějak skoro celý život myslela, že když budu chodit 3x týdně na nějaké cvičení, tak mám pohybu až až. Až teď nějak zjišťuju, že na mě funguje mít pohyb denně. Podle mě je skoro jedno, co děláš. Důležité je aby Tě to bavilo, a aby ten pohyb byl hodně často. Denně nejlépe. Jsi šikula, že se zvládáš hýbat i s takovýma pimprlatama :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naše děti mě někdy nechají cvičit v pohodě,ale někdy mě pořád něčím ruší. Ale dá se to. Počkej až tvůj prcek bude trochu větší, ak to bude zase jiné.

      Vymazat