Dneska byl v kuchyni hokus pokus. Nechce se mi už kupovat majolku kvůli přídatným látkám,které obsahuje (pokud víte o nějaké,které je neobsahuje, sem s ní do komentářů).
Domácí majolka mi prostě nechutná! Takže co teď?
Dresing jenom z jogurtu, co si budeme povídat, nic moc. Stačí tam přidat trochu pomazánkového másla, trochu oleje,sůl,česnek a třeba i špetku lahůdkového droždí a ejhle....z kyselého jogurtového dresinku máme mírně nasládlý dresing jako když ho děláte s majolkou. :)
Dobrou chuť
Tak to vypadá opravdu zajímavě! :)
OdpovědětVymazatHealthy, zkoušela jsem na tebe najít kontakt, abych ti odpověděla ohledně kuchařky Den bez masa, ale nenašla jsem ho. Pokud chceš do knížky nakouknout, můžeš to udělat na Amazonu: http://www.amazon.com/The-Meat-Free-Monday-Cookbook/dp/1906868697. Je tam dost stránek na to, abys si udělala představu, jak ta kuchařka vypadá. Já jsem s ní moc spokojená. Na blogu jsem podle ní zatím jenom jednou pekla: http://www.kusanec.cz/2013/09/to-chci-hezky-sukot.html. Články o jídle nedělám moc často, nemám doma dobré podmínky k focení. Časem se to třeba změní. Kdybys chtěla vědět víc, napiš mi klidně na mail kusanec.cz@gmail.com. A díky za návštěvu na mém blogu! :)
OdpovědětVymazat