úterý 4. září 2012

Těstoviny se šmakounem

  • celozrnné těstoviny
  • rajský protlak
  • krabička šmakouna
  • 3 větší mrkve
  • kousek celeru
  • koření na špageti
  • trochu oleje
  • špetka cukru, sůl,trochu kečupu

Zeleninu nastrouháme a orestujeme na oleji. Přidáme protlak, koření, kečup, šmakouna a chíli povaříme. Přidáme uvařené těstoviny a servírujeme.


5 komentářů:

  1. zrovna potřebuju inspiraci co si vařit do školy na obědy, do krabiček, aby to byla rychlovka, tak se mi to hodí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Healthy, a jak ten šmakoun chutná? Já ho ještě neměla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako bílek od vajíčka. jak si ho ochutíš, takovou bude mít chuť. Je to jediná náhrada masa, kterou sním (možná ještě uzené tofu), ale u ostatních, třeba u sojového masa mi vadí, že to má houbovitou konzistenci a tu já prostě nemůžu. Vadí mi to. Tohle je prostě bílek.

      Vymazat
    2. Aha, tak to jsi mě nenadchla, já si dám raději to masíčko.

      Vymazat